Tietoa blogista

VAROITUS: Blogi sisältää sisältöä.

Tästä blogin alkuun.

Kerran kaukaisessa menneisyydessä muttei niin kauan aikaa sitten, kaksi kuvataiteilijaa perustavat blogin, arpovat sille nimen noppaa heittäen, ja pakottavat itsensä vääntämään sarjakuvia infernaalisella tahdilla. ”Miksi?”, joku voisi kysyä. ”Koska itsensä kiduttamien on hauskaa”, joku voisi vastata itku silmässä. Sarjakuvia alkaa ilmestymään. Osa niistä on kjeh ja osa on meh.

makee

Manteli-Make on blogin epävirallinen maskotti.

 

Sarjisten tekniikat vaihtelevat; on lyikkäriä ja on tussia, joskus myös värikyniä tai vesiväriä. Aiheet blogissa ovat sekalaisa ja koskaan ei voi tietää millainen seuraava sarjakuva on. Välillä on pissaa ja välillä kakkaa. Välillä ei kumpaakaan. Kuvataiteilijan mielikuvitus on rajaton. Blogi päivittyy muutaman kerran viikossa, tai sitten ei. Joskus niitä on saattanut tulla yksi, mutta joskus on tullut myös neljä. Lukeeko näitä kukaan? Kelle näitä tehdään? Ovatko ne edes hauskoja? Ala stalkkeroimaan, ja ota selvää!

 

verikuu_promo

Tiinan sarjakuvat aukeavat jopa perheen pienimmille.

 

Oisko se siinä. Hyvää päivänjatkoa.

Terveisin, Jussi (liharobotti) ja Tiina (tunafish)

Jos kiinnostuit tuottamastamme sisällöstä, löydät lisää hömppää omilta taiteilijasivuiltamme. Jussin: https://www.jussinsivut.net/ Tiinan: http://artoftuna.org/